Deze pagina is bedoeld voor hen die me willen volgen ... kortom mijn fans .. and I love them 😍

 

Vanaf 23/12/2023 tot 6/01/2024 … de echte feestperiode. Boek me tijdig voor een "feest" afspraak bij u thuis/ hotel/sauna! Ik breng een flesje mee tijdens deze periode … wel minimum 2 uurtjes afspreken! Mijn favoriet dinner date  .. gezellig tafelen en daarna een lekker dessert in bed/ bad /… nogmaals herhalen de uren van het diner zijn gratis wel altijd gevolgd door een afspraak van minimum 3 u. Een overnachting is natuurlijk ook mogelijk .. met “ mannen “ die ik al ontmoette … eerst stoeien dan .. slapen ?

 

Zachte prijsjes.. zie pagina tarief

 

Bel me graag op voor verdere info

Kisses

Mijn website is totaal verneiuwd.. met vele recente echte foto's. Geniet ervan. Maar om me echt te leren kennen moet je me voelen en proeven 

Muziek is mijn passie, het helpt me om te leven .. 

Mijn favorieten zijn :

The Weeknd

Madonna

Aaryan Shah 

Queen

Linkin park

Blanche

en vele anderen! Mijn keuze is heel divers. Ik hou ervan om savonds ( in het donker) in mijn wagen te rijden met de muziek hard....Merel xxx

Het smelt ..

The film that everyone should see..not just the dark souls..a film to think ...Merel x

Mijn extra service toelichten.

Extra service: Ik vergezel u ook naar evenementen, concerten, restaurantbezoek, winkelen, cinema.... Deze service is gratis wel altijd gevolgd of voorafgaande aan een afspraak van min 3 u ! Enkel mogelijk in West Vlaanderen! De vraag wordt me soms gesteld : Is het mogelijk om enkel gezelschap te boeken? Geen afspraak.. Ja graag.. de vergoeding is dan de helft van mijn tarief!

 

My story is filled with broken
pieces, terrible choices, and ugly
truths. It's also filled with a major
comeback, peace in my soul,
and a grace that saved my life.

Perfume Chanel I love it .. I always wear it on every date … but also at home .. at work .. in my bed.

Mijn website is ontworpen door .... mezelf ! Alsook mijn teksten!


Toch nog even vermelden, ik heb geen enkel account op de sociale media.. er circuleren wel fake accounts van Merel Dewit .. niet op reageren! Alle nieuwtjes staan hier  ❤️ .

 

ECENSIES

Net als u heb ik een privéleven. Mijn discretie is een van de dingen waarop mijn uitstekende reputatie berust. De details van onze date privé houden, is een integraal onderdeel van wat een metgezel voor mij betekent. Daarom ben ik ook geen fan van recensies. Ik geloof dat onze privé-ontmoetingen tussen ons moeten zijn/blijven

 

Mannen die het plezant vinden om op forums anoniem dames/ meisje te bekladden en af te breken ... en zichzelf God prijzen zijn niet welkom. 
Kom en proef me .. zien, proeven wat echt is! U kunt me altijd bellen/ mailen met kritiek, kan niet anoniem! Nogmaals herhalen ik ben selectief.. maximum 1 date per dag .. ik kom altijd met veel goesting! Ik date ENKEL met welgemanierde heren boven de 40 jaar!

Ik hanteer zachtjes prijsjes, ik ben voor iedereen toegankelijk. Mijn service is er niet minder om! Pret verzekerd 

Mijn tarief is bij vele collega's een doorn in het oog. Nochtans ik gun iedereen geluk 🍀